Te waar om mooi te zijn

25 september, Hoeksteenkerk in MIDDELSTUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Lezing door Frank Westerman. Hij vertelt over zijn nieuwste boek: ‘Te waar om mooi te zijn.’ Schrijver, journalist Frank Westerman (1964) is bekend van onder meer De graanrepubliek en Een woord een woord (winnaar Bob den Uylprijs 2017). Hij vertelt deze middag over zijn nieuwste boek ‘Te waar om m...

Lees meer

Lezing door Frank Westerman.

Hij vertelt over zijn nieuwste boek: ‘Te waar om mooi te zijn.’

Schrijver, journalist Frank Westerman (1964) is bekend van onder meer De graanrepubliek en Een woord een woord (winnaar Bob den Uylprijs 2017). Hij vertelt deze middag over zijn nieuwste boek ‘Te waar om mooi te zijn’, over kunst, de mens en de natuur.

Bobsleeërs die op de baan plots niet meer naar beneden durven. Halsbandparkieten als ongewenste vreemdelingen in het Vondelpark. Een duel in de Himalaya op 8000 meter hoogte? Moord en doodslag op Spitsbergen, bezien vanuit een ijsbeer?

Te waar om mooi te zijn bundelt de beste verhalen van meesterverteller Frank Westerman. In twaalf onvergetelijke reportages voert hij de lezer mee naar de domeinen van het onwaarschijnlijke. Echt gebeurd, zegt Reve, is geen excuus: de werkelijkheid is te mooi om waar te zijn. Of is het omgekeerd?

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 25 september 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 17.50
Kinderen : € 17.50 (t/m 18 jaar) € 17.50 (t/m 18 jaar)

Voorverkoop: : https://www.ticketkantoor.nl/shop/west.

€ 17,50