Tekenen in een dagboek

27 november, VRIJDAG Walstraat in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Workshop. Tekenen is misschien wel de meest directe manier om je te uiten in beeld. Met een paar simpele lijnen kun je een gevoel uitdrukken, waarvoor je misschien wel tien zinnen nodig zou hebben in een geschreven tekst. Daarom is tekenen een mooie manier om een dagboek bij te houden, waarin je ku...

Lees meer

Workshop.

Tekenen is misschien wel de meest directe manier om je te uiten in beeld. Met een paar simpele lijnen kun je een gevoel uitdrukken, waarvoor je misschien wel tien zinnen nodig zou hebben in een geschreven tekst. Daarom is tekenen een mooie manier om een dagboek bij te houden, waarin je kunt uiten hoe je je voelt, op een eenvoudige en persoonlijke manier.

Voor workshopdocent Jelte van Lente is tekenen in een dagboek een belangrijke gewoonte sinds zijn tienerjaren. Het is voor hem een manier om gedachten en gevoelen de vrije loop te laten en vaak ontstaan er hierdoor de eerste schetsen voor kunstwerken en video’s.

Tijdens de workshop ga je verschillende manieren uitproberen om van een gevoel of een gedachte naar een tekening te gaan, en zo op een speelse manier op zoek gaan naar een manier om je te uiten die bij je past. Doe mee en verras jezelf door de dingen die verschijnen!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 10:00 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : € 65.00

Waar is het?

VRIJDAG Walstraat
Walstraat 34
9711 VS GRONINGEN
050 3051400
www.bijvrijdag.nl
receptie@bijvrijdag.nl

€ 65,00