Ten Years After

28 januari 2023, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Maak je klaar voor een heerlijke bluesavond, want Ten Years After komt naar Sneek! Ten Years After wordt gezien als de pionier van de Britse bluesinvasie. Zelfs na 53 jaar zit de Engelse band niet stil. Eén van de meest iconische optredens in de film over het legendarische Woodstock Festival in 196...

Lees meer

Maak je klaar voor een heerlijke bluesavond, want Ten Years After komt naar Sneek!

Ten Years After wordt gezien als de pionier van de Britse bluesinvasie. Zelfs na 53 jaar zit de Engelse band niet stil. Eén van de meest iconische optredens in de film over het legendarische Woodstock Festival in 1969, is zonder enige twijfel de show van Ten Years After. Het nummer ‘Going Home’ staat sindsdien voorgoed in de muzikale geheugens gebeiteld van een hele generatie pop- en rockliefhebbers.

Ten Years After stond met maar liefst twaalf albums in de Billboard 200. Hoewel gitarist Alvin Lee helaas niet meer onder ons is, doet zijn opvolger Marcus Bonfanti het wonderbaarlijk goed. Samen met de originele leden Chick Churchill, Ric Lee en bassist Colin Hodgkinson zorgen ze voor een heerlijke bluesavond.

Na de show speelt Baker & Ford in het café. Tachtig jaar oude muziek is nog niet dood. Baker & Ford blazen het een fantastisch nieuw leven in!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 28 januari 2023 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 30.00 € 28.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 30,00