Ten Years After

2 oktober, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Legendarische Bluesrockformatie Ten years After keert ter ere van de 50e verjaardag van het album 'Cricklewood Green' op zondag 2 oktober terug naar Iduna, Drachten! Na hun optreden op Woodstock 1969 is Ten Years After wereldberoemd geworden, mede dankzij de toegift van tien minuten die terecht ...

Lees meer

De Legendarische Bluesrockformatie Ten years After keert ter ere van de 50e verjaardag van het album 'Cricklewood Green' op zondag 2 oktober terug naar Iduna, Drachten!

Na hun optreden op Woodstock 1969 is Ten Years After wereldberoemd geworden, mede dankzij de toegift van tien minuten die terecht kwam in de Woodstock film. Ze hebben in de beste zalen gespeeld waaronder Madison Square Garden in New York en The Royal Albert Hall in Londen en hebben maar liefst 12 albums gehad die meededen aan de Billboard 200! Hoewel gitarist Alvin Lee helaas niet meer onder ons is, doet zijn opvolger Marcus Bonfanti het wonderbaarlijk goed. Samen met de originele leden Chick Churchill, Ric Lee en bassist Colin Hodgkinson maken ze er een heerlijke blues avond van die je zeker niet wilt missen. Want….ook in hun 53e levensjaar zitten ze niet stil. Ze vieren de 50e verjaardag van hun album met de ‘Cricklewood Green 50th anniversary tour’ waarmee ze op 11 december bij ons op de planken staan. Ten Years After zal een mix spelen van de klassiekers, ‘fan favourites’, nummers van hun nieuwste live album ‘Naturally Live’ en een selectie van hun album ‘Cricklewood Green’. Wie er dik twee jaar geleden bij was in Iduna, heeft al mogen meemaken wat een vette show Ten Years After er nog steeds van weet te maken!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 2 oktober 2022 : 15:00 - 18:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 28.00 € 26.00

Voorverkoop: https://iduna.nl/event/ten-years-after-2/.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu