Terug naar het begin - Boek een ontdekkingstocht

12 juni t/m 27 juni, Diverse locaties in GEMEENTE EEMSDELTA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ga je mee op ontdekkingstocht? Boek een ontdekkingstocht en verken het historisch wierdenlandschap van Groningen met live muziek, theater, kunst en verhalen op unieke locaties! Profiteer tot 1 juni van €4 vroegevogelkorting! De korting is reeds verrekend in de Early Bird ticketprijzen! &n...

Lees meer

Ga je mee op ontdekkingstocht?

Boek een ontdekkingstocht en verken het historisch wierdenlandschap van Groningen met live muziek, theater, kunst en verhalen op unieke locaties! Profiteer tot 1 juni van €4 vroegevogelkorting! De korting is reeds verrekend in de Early Bird ticketprijzen!
 

Aangepaste editie: boek een ontdekkingstocht

Terug naar het begin biedt dit jaar iets nieuws aan: culturele ontdekkingstochten! Langs kronkelende weggetjes en oude zeedijken verken je de mooiste uitzichtpunten én lievelingsplekken. Onderweg beleef je betoverende optredens en spannende kunstprojecten op unieke locaties. Uiteraard maken de karakteristieke kerkjes deel uit van het TNHB-decor, maar dit jaar kun je ook in een oude steenfabriek of bij een molen belanden!
 

Coronaveilig op pad

Veiligheid staat voorop! We houden rekening met de coronamaatregelen en waarborgen de 1,5 meter. Met het coronaveilige aantal van maximaal 30 deelnemers per tocht, is Terug naar het begin intiemer dan ooit! Mocht blijken dat deze aangepaste editie van TNHB alsnog niet kan plaatsvinden, dan worden de aangeschafte tickets automatisch teruggestort. 
 

De keuzes: wandel- en fietsroutes 

Elke weekend is er keuze uit drie verschillende routes, die je elk via drie verschillende tijdslots kunt volgen. De starttijden worden telkens bij het tijdslot vermeld. Bijna alle ontdekkingstochten zijn fietsroutes, maar in het weekend van 19 + 20 juni én 26 + 27 juni bieden we ook een wandelroute aan door het historisch stadje Appingedam. Is fietsen voor jou geen optie? De live-optredens van de fietsroutes, zijn ook met de auto te bereiken! Je kunt ervan uitgaan dat een route, afhankelijk van de afstand, ongeveer 4-5 uur duurt. De startlocatie is ook de eindlocatie. 
 
12 + 13 juni: Dit is weekend 1, bestaande uit de routes 1A, 1B, 1C.
19 + 20 juni: Dit is weekend 2, bestaande uit de routes 2A, 2B, 2C.
26 + 27 juni: Dit is weekend 3, bestaande uit de routes 3A, 3B, 3C.
 
Welke acts optreden tijdens welke route, vind je op www.terugnaarhetbegin.nl. Let op: de wandelroutes 2A en 3A hebben afwijkende starttijden. 
 

Welke ticket bestel ik?

Wil je een compleet verzorgde dagreis? Boek dan de Entree - Compleet met pauzepakket! Beslis je graag ter plekke of je zin hebt in een hapje of drankje? Boek dan de gewone Entree ticket!

Met de Entree - Compleet ontvang je bij de startlocatie het volgende:

- Plattegrond met routebeschrijving

Bij de startlocatie ontvang je een plattegrond van jouw route die je langs de live-optredens en kunstprojecten gidst. Hiermee weet je precies waar je moet zijn op welk tijdstip, en hoe je daar via de leukste weggetjes komt!

- Pauzepakket voor onderweg

Met de Entree - Compleet ontvang je bij de start een pauzepakket. Naast wat lekkers onderweg, staat er een hapje en een drankje voor je klaar bij een pauzeplek op een unieke locatie: bijvoorbeeld op een wierde, bij een molen of in een vroegere synagoge! Helaas kunnen we geen rekening houden met allergieën en/of dieetwensen. Is dit voor jou belangrijk? Kies dan de (klassieke) Entree ticket!

Met de (klassieke) Entree ticket ontvang je bij de startlocatie het volgende:

- Plattegrond met routebeschrijving (net zoals bij de Entree - Compleet). Je kunt ter plekke bepalen bij de pauzeplek of je een hapje of drankje bestelt!

Let op: vanwege de beperkte capaciteit van sommige locaties en het waarborgen van 1,5 meter afstand is het belangrijk dat je niet afwijkt van de gekozen route en tijdslot.

Laat je verwonderen!

In samenwerking met IVAK heeft Terug naar het begin dit jaar nog een nieuw element ontwikkeld: de Verwonder Tour. Met kijkopdrachten word je uitgedaagd om je blik te verruimen. Zo bieden de culturele ontdekkingstochten je een nieuwe kijk op de omgeving van de gemeente Eemsdelta: voor de nieuwsgierige bezoeker, maar ook voor wie er al jaren woont!
 

Prijzen

 
Ticketsoort Prijs     Korte omschrijving
Early Bird – Compleet (te bestellen tot 1 juni) € 35 Ontdekkingstocht + live optredens + pauze pakket
Early Bird (te bestellen tot 1 juni) € 25 Ontdekkingstocht + live optredens
Entree - Compleet € 39 Ontdekkingstocht + live optredens + pauze pakket
Entree € 29   Ontdekkingstocht + live optredens
Dagticket Fiets € 15 Met versnellingen
Dagticket elektrische fiets € 22,50 Met versnellingen
Entree jonger dan 18 jaar - Compleet € 24,50 Ontdekkingstocht + live optredens + pauze pakket
Entree jonger dan 18 jaar € 14,50 Ontdekkingstocht + live optredens 

Kortingsacties

- Ben je student en/of jonger dan 18 jaar? Dan kun je gebruik maken van een gereduceerd tarief! Zorg ervoor dat je een geldige ID/ studentenkaart kan tonen.

- Ben je donateur of vrijwilliger van de SOGK? Dan ontvang je een promotiecode per post voor €4 korting per ticket gedurende de gehele kaartverkoop! Je vult deze code in bij de ticketshop en selecteert vervolgens de gewenste kortingskaart.

- Let op: de kortingsacties zijn niet te combineren.

Lees minder

Links

€ 29,00

FESTIVAL TERUG NAAR HET BEGIN - Dagticket vanaf


overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Diverse locaties

9934 AN GEMEENTE EEMSDELTA

Gerelateerde evenementen

Loader