Terug naar Steenwijk - Wi'j ruum'n de zolder op

29 december t/m 30 december, Rabo Theater De Meenthe in STEENWIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Regionale voorstelling U zult zich misschien afvragen: bestaat het oudejaarscabaret Terug naar Steenwijk nog? Het antwoord is ja, driewerf ja! Natuurlijk, ook voor ons was het een gekke periode, voor wie niet? Maar wij hebben onze tijd goed besteed. Wij hebben namelijk de zolder opgeruimd. Dat kon ...

Lees meer

Regionale voorstelling

U zult zich misschien afvragen: bestaat het oudejaarscabaret Terug naar Steenwijk nog? Het antwoord is ja, driewerf ja! Natuurlijk, ook voor ons was het een gekke periode, voor wie niet? Maar wij hebben onze tijd goed besteed. Wij hebben namelijk de zolder opgeruimd. Dat kon geen kwaad. Want wat we allemaal tegenkwamen: liedjes die nog niet gezongen waren, muziek die nog niet gespeeld was, sketches die in een doos lagen, teksten die onuitgesproken waren gebleven en filmpjes die nog niet vertoond waren.

We hebben alles flink afgestoft, hier en daar een sopje ter hand genomen en wat resteerde was weer gloednieuw, prachtig materiaal voor alweer een echte avond Steenwijks cabaret, onder de passende titel: ‘Wi’j ruumn de zolder op’.

Ga er maar voor zitten en van genieten, van humor, zang, een enkel serieus moment en veel kolderieke toestanden. Kortom: een hernieuwde kennismaking met de oude vertrouwde cast.

Terug naar Steenwijk: terug van nooit weggeweest!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 29 december 2022 : vanaf 20:00
vr 30 december 2022 : vanaf 14:00
vr 30 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Waar is het?

Rabo Theater De Meenthe
Stationsplein 1
8331 GM STEENWIJK
0521 514004
www.demeenthe.nl
info@demeenthe.nl

€ 17,50