Terug naar Steenwijk

29 december t/m 31 december, Rabo Theater De Meenthe in STEENWIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Bij het mooiste van het mooiste van Steenwijk hoort uiteraard landgoed/stadspark/villa Rams Woerthe. Had Vincent van Gogh nu geleefd, zou hij zijn meesterwerk Sterrennacht zonder twijfel in ons Rams Woerthe hebben geschilderd. Ons park of liever nog: de tuun. Zo noemen Steenwijkers liefkozend hún ...

Lees meer

Bij het mooiste van het mooiste van Steenwijk hoort uiteraard landgoed/stadspark/villa Rams Woerthe. Had Vincent van Gogh nu geleefd, zou hij zijn meesterwerk Sterrennacht zonder twijfel in ons Rams Woerthe hebben geschilderd.

Ons park of liever nog: de tuun. Zo noemen Steenwijkers liefkozend hún Rams Woerthe. Al meer dan een eeuw oud, herbergt en koestert het park talloze geheimen. Als de bomen eens praten konden… In vredes- en in oorlogstijd speelde Rams Woerthe een rol in menig leven. Wie heeft hier niet op een bankje zitten vrijen of heeft er zijn liefde zien ontluiken? Wie heeft niet de herten brood gevoerd, is weggedroomd aan een van de rustieke vijvers, heeft gewandeld over de paadjes, stilgestaan op een van de bruggetjes?

Oudejaarscabaret Terug Naar Steenwijk zet Rams Woerthe in ons veertiende jaar centraal: ‘Beij ons in ’t park’. Misschien weten wij wel welke bekende Steenwijkers betrapt zouden zijn, intiem op een bankje knuffelend, hand-in-hand hebben gelopen onder het lover of zich neer gevleid hebben onder het struweel. Of wie Rams Woerthe in nachtelijke uren hebben uitkozen om vuige plannen te beramen. Eén ding is zeker: zo Steenwijks als Rams Woerthe is, is het Oudejaarscabaret ook. Wij weten heel veel: roddels, geheimen én waarheden. Maar verklappen wij dat ook…?

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 29 december 2021 : vanaf 20:00
do 30 december 2021 : vanaf 14:00
vr 31 december 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Rabo Theater De Meenthe
Stationsplein 1
8331 GM STEENWIJK
0521 514004
www.demeenthe.nl
info@demeenthe.nl

€ 17,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader