Testen voor toegang: Allez-Hop!

13 april, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Stadsschouwburg De Harmonie is van 13 t/m 15 april testlocatie voor evenementen. Vandaag is de voorstelling Allez-Hop van Ellen ten Damme te zien! Om deze voorstelling te bezoeken heb je een negatieve COVID-19 testuitslag nodig. Zonder een ticket voor deze voorstelling en een negatieve uitslag va...

Lees meer

Stadsschouwburg De Harmonie is van 13 t/m 15 april testlocatie voor evenementen.

Vandaag is de voorstelling Allez-Hop van Ellen ten Damme te zien! Om deze voorstelling te bezoeken heb je een negatieve COVID-19 testuitslag nodig. Zonder een ticket voor deze voorstelling en een negatieve uitslag van een coronatest, die je hebt gedaan d.m.v. een afspraak te maken via testenvoortoegang.nl, kunnen we je geen toegang tot De Harmonie verlenen. Meer informatie ontvang je in een servicemail na aankoop van je ticket. Hieronder meer informatie.

Ellen ten Damme speelt met haar Magpie Band de hits uit haar programma’s Paris-Berlin en Casablanca. Ook zal haar kersverse single ‘Más Caliente in Magnetron’ in volle glorie te zien en te horen zijn.

Ola! olé! Heter dan ooit, behalve Ellen ten Damme zelf, is haar nieuwe zinderende zomercocktail ‘Más Caliente in Magnetron’! Iedereen zal dansend de zomer door moeten brengen vanwege deze onweerstaanbaar vrolijke klanken, geproduceerd door de aan bananen en Mojito’s -verslaafde Ellen en haar oude muziekmaat JB Meijers. Overgoten met een scheut Tequila-rum en Zuid Amerikaanse zonneschijn is deze sexy single nogal anders dan je zou verwachten van dit duo. Het kan al gauw te heet worden (más caliente), dus op gepaste afstand blijven is wellicht beter!


Testen voor Toegang
Om deze voorstelling te bezoeken dien je in het bezit te zijn van een negatieve COVID-19 testuitslag. Voor het maken van een afspraak kun je terecht op www.testenvoortoegang.nl. Deze test is gratis. Op www.testenvoortoegang.nl website vind je alle informatie over de voorwaarden voor het bezoeken van deze voorstelling en veelgestelde vragen.

We kunnen je alleen toelaten als je een ticket voor de voorstelling hebt en een negatieve uitslag van een coronatest die je hebt laten doen door een afspraak te maken via testenvoortoegang.nl. Deze uitslag krijg je per mail binnen en kun je in de CoronaCheck-app omzetten naar een digitaal testbewijs. Dit testbewijs heb je nodig om de voorstelling te bezoeken.

Meer informatie:
https://harmonie.nl/Evenementen-Testlocatie

Ticket is niet geldig zonder negatief testbewijs

Lees minder

Links

Data en tijden

di 13 april 2021 : 19:30 - 20:30

Toelichting: De Harmonie is testlocatie voor evenementen in Friesland; alleen toegang met een geldig ticket en een negatieve COVID-19 testuitslag

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader