uitverkocht

Testen voor toegang: Cow is a Cow is a Cow

15 april, Grand Theatre in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel door Abhishek Thapar. Alleen toegang met een geldig ticket en een negatieve uitslag van een coronatest via testenvoortoegang.nl. Indiase theatermaker en storyteller Abhishek Thapar maakt beeldende en intieme voorstellingen op de grens tussen documentaire en fictie. Hij combineert persoonlijk...

Lees meer

Toneel door Abhishek Thapar. Alleen toegang met een geldig ticket en een negatieve uitslag van een coronatest via testenvoortoegang.nl.

Indiase theatermaker en storyteller Abhishek Thapar maakt beeldende en intieme voorstellingen op de grens tussen documentaire en fictie. Hij combineert persoonlijke verhalen met grote wereldwijde thema’s.

Voor zijn nieuwe voorstelling duikt Thapar in de economie en politiek van de heilige koe in India. Onder het genot van vers gekookte biryani, lanceert Thapar een merk voor dierlijke producten van de koe. Is de tijd rijp voor de export van de heilige koe? Cow is a Cow is a Cow is een storytelling performance, diner, documentaire en politieke satire ineen. Een wonderlijke koeienjacht langs religie en rationaliteit, geweld en economie, historische verhalen en toekomstvoorspellingen.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 15 april 2021 : vanaf 19:30 ( uitverkocht )

Toelichting: Grand Theatre is testlocatie voor evenementen in Groningen; alleen toegang met een geldig ticket en een negatieve COVID-19 testuitslag

Prijzen

Volwassenen : € 16.00
CJP : € 11.00

Toelichting: student € 11.00.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Grand Theatre
Grote Markt 35
9711 LV GRONINGEN
06 43600093
www.grandtheatregroningen.nl
info@grandtheatregroningen.nl

€ 16,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader