uitverkocht

Testen voor toegang: DNA

14 april, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Stadsschouwburg De Harmonie is van 13 t/m 15 april testlocatie voor evenementen. Vandaag is de voorstelling DNA van Peter Pannekoek te zien! Om deze voorstelling te bezoeken heb je een negatieve COVID-19 testuitslag nodig. Zonder een ticket voor deze voorstelling en een negatieve uitslag van een c...

Lees meer

Stadsschouwburg De Harmonie is van 13 t/m 15 april testlocatie voor evenementen.

Vandaag is de voorstelling DNA van Peter Pannekoek te zien! Om deze voorstelling te bezoeken heb je een negatieve COVID-19 testuitslag nodig. Zonder een ticket voor deze voorstelling en een negatieve uitslag van een coronatest, die je hebt gedaan via d.m.v. een afspraak te maken via testenvoortoegang.nl, kunnen we je geen toegang tot De Harmonie verlenen. Meer informatie ontvang je in een servicemail na aankoop van je ticket. Hieronder meer informatie.

Afkomst. Identiteit. Cultuur. Geschiedenis. Bloed. Stamboom. Familie. Opvoeding. Biologie. Dieren. Afwijking. Mutaties. Genen. Instinct. Replica. Machines. Mensen. DNA.

Peter Pannekoek is razendsnel één van de populairste cabaretiers van Nederland geworden. Met zijn vorige voorstelling ‘Later was alles beter’ won hij de Neerlands Hoop, de prijs voor meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Parool noemde dit programma een reuzensprong richting de top. En volgens Algemeen Dagblad was dit zelfs het beste wat het Nederlandse cabaret te bieden heeft. Zijn vorige tournee was binnen no-time uitverkocht, dus wees er snel bij!

Testen voor Toegang
Om deze voorstelling te bezoeken dien je in het bezit te zijn van een negatieve COVID-19 testuitslag. Voor het maken van een afspraak kun je terecht op www.testenvoortoegang.nl. Deze test is gratis. Op www.testenvoortoegang.nl website vind je alle informatie over de voorwaarden voor het bezoeken van deze voorstelling en veelgestelde vragen.

We kunnen je alleen toelaten als je een ticket voor de voorstelling hebt en een negatieve uitslag van een coronatest die je hebt laten doen door een afspraak te maken via testenvoortoegang.nl. Deze uitslag krijg je per mail binnen en kun je in de CoronaCheck-app omzetten naar een digitaal testbewijs. Dit testbewijs heb je nodig om de voorstelling te bezoeken.

Meer informatie: https://harmonie.nl/Evenementen-Testlocatie

Ticket is niet geldig zonder negatief testbewijs.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 14 april 2021 : 19:30 - 20:30 ( uitverkocht )

Toelichting: De Harmonie is testlocatie voor evenementen in Friesland; alleen toegang met een geldig ticket en een negatieve COVID-19 testuitslag

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader