uitverkocht

Testen voor toegang: IK... eh ik

13 april, Grand Theatre in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kindertheater door Het Houten Huis & Nordland Visual Theater (6+). Alleen toegang met een geldig ticket en een negatieve uitslag van een coronatest via testenvoortoegang.nl. Ik loop de laatste tijd te vaak tegen mezelf aan. Vanochtend vertrok ik op tijd van huis, maar eenmaal buiten bleek ik gedeel...

Lees meer

Kindertheater door Het Houten Huis & Nordland Visual Theater (6+). Alleen toegang met een geldig ticket en een negatieve uitslag van een coronatest via testenvoortoegang.nl.

Ik loop de laatste tijd te vaak tegen mezelf aan. Vanochtend vertrok ik op tijd van huis, maar eenmaal buiten bleek ik gedeeltelijk nog in bed te liggen. Toen ik ‘s avonds terugkwam, had mijn achtergebleven ik de deur geblokkeerd. Door het raam zag ik hem door het huis rennen. Alles was overhoop gehaald. De letters uit de computer waren in de koelkast gepropt, mijn goudvis zwom tussen de kamerplanten en m’n vuile was hing buiten te drogen. Hijzelf glipte snel weg in het schilderij.
Nu verschuil ik me onder de dekens, maar ik weet dat hij me bekijkt…

Muziektheatergezelschap Het Houten Huis staat symbool voor het leven; waar soms ook iets piept en kraakt of een onverwachte gast langskomt. Overdag spelen ze voor schoolklassen, van kleuter tot puber. Maar als ‘s avonds volwassen mensen met hetzelfde ongeloof de zaal uitkomen, blijkt dat ontroering en fantasie geen leeftijdsgrens kennen.

Nordland Visual Theatre (NVT/Figurteatret i Nordland) is een internationaal productiehuis op de eilandengroep de Lofoten in het noorden van Noorwegen, dat op projectbasis object- en visueel theater produceert. Ieder jaar maken zij nieuwe producties in samenwerking met gezelschappen uit Noorwegen en het buitenland. Ook verzorgt NVT voortrajecten en residenties en zorgen ze ervoor dat de buitenlandse gezelschappen op tour kunnen door Noorwegen.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 13 april 2021 : vanaf 19:30 ( uitverkocht )

Toelichting: Grand Theatre is testlocatie voor evenementen in Groningen; alleen toegang met een geldig ticket en een negatieve COVID-19 testuitslag

Prijzen

Volwassenen : € 12.00

Toelichting: singleticket € 12.00, duoticket € 20.00, tripleticket € 28.00.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Grand Theatre
Grote Markt 35
9711 LV GRONINGEN
06 43600093
www.grandtheatregroningen.nl
info@grandtheatregroningen.nl

€ 12,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader