Testen voor toegang: One Night Only

15 april, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Stadsschouwburg De Harmonie is van 13 t/m 15 april testlocatie voor evenementen. Vandaag is een speciaal concert van OG3NE te zien! Om dit concert te bezoeken heb je een negatieve COVID-19 testuitslag nodig. Zonder een ticket voor deze voorstelling en een negatieve uitslag van een coronatest, die ...

Lees meer

Stadsschouwburg De Harmonie is van 13 t/m 15 april testlocatie voor evenementen.

Vandaag is een speciaal concert van OG3NE te zien! Om dit concert te bezoeken heb je een negatieve COVID-19 testuitslag nodig. Zonder een ticket voor deze voorstelling en een negatieve uitslag van een coronatest, die je hebt gedaan d.m.v. een afspraak te maken via testenvoortoegang.nl, kunnen we je geen toegang tot De Harmonie verlenen. Meer informatie ontvang je in een servicemail na aankoop van je ticket. Hieronder meer informatie.

‘One Night Only’; de titel zegt het al. Dit is eenmalig en exclusief voor De Harmonie!

Speciaal voor De Harmonie stelden Lisa, Amy en Shelley een unieke show samen. Natuurlijk komen de hits voorbij, maar ook enkele bijzondere verrassingen. En dat alles in een bijna akoestische setting met slecht vier muzikanten in de totaal verbouwde grote zaal van De Harmonie. Zo ontstaat een prachtige beleving waarin de magische stemmen van de zussen zullen stralen als nooit tevoren.

Hun eerste theatertournee ‘Three Times a Lady’ was met 100 uitverkochte shows een ongekend succes. Ook de tweede tour ‘Sweet Harmony’ leverde volledig uitverkochte zalen op totdat Corona er voor zorgde dat de tour afgebroken moest worden. Met Home Isolation video’s en streaming concerten gingen zij het afgelopen jaar viral over de hele wereld. Onlangs nam OG3NE, ter promotie van het nieuwe duinlandschap in de grote zaal van De Harmonie, een moodvideo op met hun nieuwe single ‘Dat ben jij’. Het nummer en de show ‘One Night Only’ is een ode aan de natuur, bijzondere relaties en herinneringen die altijd blijven bestaan.

Dit mag je niet missen!

Testen voor Toegang
Om deze voorstelling te bezoeken dien je in het bezit te zijn van een negatieve COVID-19 testuitslag. Voor het maken van een afspraak kun je terecht op www.testenvoortoegang.nl. Deze test is gratis. Op www.testenvoortoegang.nl website vind je alle informatie over de voorwaarden voor het bezoeken van deze voorstelling en veelgestelde vragen.

We kunnen je alleen toelaten als je een ticket voor de voorstelling hebt en een negatieve uitslag van een coronatest die je hebt laten doen door een afspraak te maken via testenvoortoegang.nl. Deze uitslag krijg je per mail binnen en kun je in de CoronaCheck-app omzetten naar een digitaal testbewijs. Dit testbewijs heb je nodig om de voorstelling te bezoeken.

Meer informatie:
https://harmonie.nl/Evenementen-Testlocatie

Ticket is niet geldig zonder negatief testbewijs

Lees minder

Links

Data en tijden

do 15 april 2021 : 19:30 - 20:40

Toelichting: De Harmonie is testlocatie voor evenementen in Friesland; alleen toegang met een geldig ticket en een negatieve COVID-19 testuitslag

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader