Testen voor toegang: Pé & Rinus goan weer lös, mit bloazers en striekers!

15 april, MartiniPlaza in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Streektaal. Alleen toegang met een geldig ticket en een negatieve uitslag van een coronatest via testenvoortoegang.nl. In 1980 stonden Peter de Haan en Frank den Hollander voor het eerst als het straatzangersduo Pé Daalemmer & Rooie Rinus in de Herestraat… Veertig jaar later zijn de heren nog steed...

Lees meer

Streektaal. Alleen toegang met een geldig ticket en een negatieve uitslag van een coronatest via testenvoortoegang.nl.

In 1980 stonden Peter de Haan en Frank den Hollander voor het eerst als het straatzangersduo Pé Daalemmer & Rooie Rinus in de Herestraat… Veertig jaar later zijn de heren nog steeds populair, met bekende hits als Hoornse Plas, Hee Doe, Carnaval in t Noorden en Alcohol, nummers die tegenwoordig bijna tot het Groninger erfgoed kunnen worden gerekend.

Vier decennia muziek en vriendschap
Om dit mooie jubileum van vier decennia muziek en vriendschap te vieren, speelden Peter en Frank tussen de beide lockdowns van 2020 allereerst de stramheid even goed van zich af in een aantal kleine kerkjes, cafés en dorpshuizen. Het publiek kon voor het eerst kennismaken met nieuw materiaal, dat natuurlijk werd afgewisseld met oude bekende hits.

Daarna was het de bedoeling om goed voorbereid en ingespeeld de grote theaters aan te doen, uiteraard met begeleidingsband De Containers. Maar helaas: die tweede lockdown duurt nu toch wel wat lang… Hopelijk gaat de theatertoernee na de zomer van 2021 alsnog van start.

Licht aan het einde van de tunnel
Maar nu is er zomaar opeens de gelegenheid om een coronaveilige theateropstelling in MartiniPlaza te testen, en nog wel mét het geweldige Noordpool Orkest! Die kans laten de mannen natuurlijk niet schieten: na jaren hun oude liedjes weer te mogen spelen in zo’n swingende bigbandsetting, en tegelijkertijd dat lichtje aan het eind van de tunnel te mogen zijn.

Dus kiek oet, want Pé en Rinus goan weer lös! Specioal veur joe, mit bloazers en striekers!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 15 april 2021 : 19:30 - 21:00

Toelichting: Martiniplaza is testlocatie voor evenementen in Groningen; alleen toegang met een geldig ticket en een negatieve COVID-19 testuitslag

Prijzen

Volwassenen : € 37.20

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB GRONINGEN
050 5222777
www.martiniplaza.nl
info@martiniplaza.nl

€ 37,20

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader