Tg. Winterberg - Aan de andere kant

5 november, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kindertheater (4+). Visuele wereld vol knotsgekke en over-de-top vooroordelen. Tg. Winterberg neemt je met poppen, papier, strips en video mee in een wereld vol knotsgekke vooroordelen die erom schreeuwen om van een andere kant bekeken te worden. Ik zie, ik zie, wat ik denk te zien en het is… de ...

Lees meer

Kindertheater (4+).

Visuele wereld vol knotsgekke en over-de-top vooroordelen.

Tg. Winterberg neemt je met poppen, papier, strips en video mee in een wereld vol knotsgekke vooroordelen die erom schreeuwen om van een andere kant bekeken te worden.

Ik zie, ik zie, wat ik denk te zien en het is… de Rietstraat, een doorsneestraat in een doorsneewijk, waar buren elkaar stiekem begluren. Praten doen ze niet met elkaar, want de buren, die zijn gek, vreemd en gevaarlijk. Het zijn monsters en kinderdieven. Tenminste, dat denken ze. Maar in de Rietstraat woont sinds een dag ook Bir Ka?if. Zij is zes jaar, heel nieuwsgierig, fietst onbevangen rond, komt in elke tuin, klimt over schuttingen en kruipt als een poes onder heggen door. Ze drinkt overal thee en limonade en snapt niets van wat de buren beweren over de buren. Wanneer haar duidelijk wordt hoe de vork aan de steel zit, doet Bir zelf ook nog een duit in het zakje. Tijd om het eens van de andere kant te bekijken.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 5 november 2022 : vanaf 14:00

Prijzen

Volwassenen : € 11.00

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl