The 7 Fingers - Passagers

22 oktober, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

IJzersterke mix van acrobatiek, visuele hoogstandjes, muziek en belichting. Canada is hofleverancier van het moderne circustheater, met The 7 Fingers misschien wel als absolute topper. De voorstellingen van dit internationaal vermaarde gezelschap zijn een mix van verbluffende acrobatiek, visuele h...

Lees meer

IJzersterke mix van acrobatiek, visuele hoogstandjes, muziek en belichting.

Canada is hofleverancier van het moderne circustheater, met The 7 Fingers misschien wel als absolute topper. De voorstellingen van dit internationaal vermaarde gezelschap zijn een mix van verbluffende acrobatiek, visuele hoogstandjes, muziek en belichting. De groep legt op alle fronten een ongelooflijke hoeveelheid creativiteit aan de dag en weet dat allemaal op prachtige wijze in te bedden in een herkenbaar verhaal.

In Passagers leven de leden hun fascinatie uit voor treinreizen, voor velen de meest romantische manier van vervoer. In de beperkte ruimte van de coupé worden landsgrenzen overschreden, het verleden achtergelaten en de toekomst tegemoet gereden. Een treinreis staat voor The 7 Fingers symbool voor het leven, met wijzigingen in de dienstregeling, omleidingen, ontmoetingen en in het ergste geval ontsporingen. Maar anders dan gewone stervelingen, die tijdens hun reis stilletjes uit het raam staren, zijn deze circusartiesten een en al beweeglijkheid en energie en wordt er driftig met koffers gesleept en gejongleerd met alles wat zich daarvoor leent.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 22 oktober 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 32.50
CJP : € 27.50

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl