The Action & Friends

25 september, Grandcafé Rue de la Gare in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De jaarlijkse reünie van de The Action staat weer voor de deur. De Emmer band uit de jaren zestig van de vorige eeuw heeft de afgelopen tijd hard gerepeteerd om het repertoire weer in de vingers te krijgen. Op zondagmiddag 25 september worden dan ook veel fans verwacht in café Rue de la Gare. The...

Lees meer

De jaarlijkse reünie van de The Action staat weer voor de deur. De Emmer band uit de jaren zestig van de vorige eeuw heeft de afgelopen tijd hard gerepeteerd om het repertoire weer in de vingers te krijgen.

Op zondagmiddag 25 september worden dan ook veel fans verwacht in café Rue de la Gare.

The Action werd opgericht in 1965 door zanger/gitarist Robert de Leeuw. De band legde zich vooral toe op soulmuziek en blues. Sam and Dave, Wilson Pickett, Eddy Floyd, Fleetwood Mac en John Mayall waren de grote voorbeelden. De populariteit van de band was voor het regionale programma Van gewest tot gewest zelfs aanleiding om naar Emmen te komen voor een televisiereportage.

De bandleden stonden in die tijd ook bekend als de eerste Emmer band met lange haren. Media 1969 hield de band er mee op. Alleen bij speciale gelegenheden als het festival Forever Young en de jaarlijkse reünie in Rue de la Gare komt The Action, aangevuld met gastmuzikanten, weer bijeen.


Lees minder

Links

Data en tijden

zo 25 september 2022 : 16:00 - 19:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Grandcafé Rue de la Gare
Stationsstraat 8
7811 GH EMMEN
0591 612381
www.ruedelagare.nl
info@ruedelagare.nl