The Beatles Sessions - Top 2000-Show

24 december, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

The Beatles Sessions komt op Kerstavond flink uitpakken. Iduna wordt omgebouwd tot een heus Top 2000 Café. Wat ons te wachten staat? Een setlist waarop alle Top 2000-noteringen van The Beatles staan. De set wordt aangevuld met de andere klassiekers van de iconische popgroep die eigenlijk ook in de...

Lees meer

The Beatles Sessions komt op Kerstavond flink uitpakken. Iduna wordt omgebouwd tot een heus Top 2000 Café.

Wat ons te wachten staat? Een setlist waarop alle Top 2000-noteringen van The Beatles staan. De set wordt aangevuld met de andere klassiekers van de iconische popgroep die eigenlijk ook in de lijst der lijsten hadden moeten staan. En geen Kerst zonder Kerstliedjes, wel van The Beatles natuurlijk.
Tijdens deze eenmalige show wordt de vijfkoppige formatie uitgebreid met gastmuzikanten, worden er nummers gespeeld die de band nog nooit eerder speelde en komen de verhalen achter de songs aan bod. Kortom, de ultieme Beatles à Go-Go avond.

Over The Beatles Sessions
The Beatles Sessions is een tribute aan de meest invloedrijke band uit de geschiedenis van de popmuziek: The Beatles.

Toen The Fab Four de hitlijsten aanvoerden waren de bandleden van The Beatles Sessions nog lang niet geboren. Toch zijn de vijf heren besmet door de Beatlemania. Met enorm veel passie, enthousiasme en oog voor detail spelen deze jonge honden de muziek van hun helden uit Liverpool. Sinds december 2016 toert deze Beatles-tributeband langs poppodia, (muziek)cafés en theaters. Op de setlist stevige hits als Twist And Shout, Help! en Come Together, maar ook kleiner en fijner werk als Blackbird en Michelle komt voorbij.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 15,00