The Best Of

14 augustus t/m 15 augustus, Podium Lewinski in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

The Beatles Sessions is een vijfkoppige tribute aan de meest invloedrijke band uit de geschiedenis van de popmuziek: The Beatles. Toen The Fab Four de hitlijsten aanvoerden waren de bandleden van The Beatles Sessions nog lang niet geboren. Toch zijn de vijf heren besmet door de Beatlemania. Met eno...

Lees meer

The Beatles Sessions is een vijfkoppige tribute aan de meest invloedrijke band uit de geschiedenis van de popmuziek: The Beatles.

Toen The Fab Four de hitlijsten aanvoerden waren de bandleden van The Beatles Sessions nog lang niet geboren. Toch zijn de vijf heren besmet door de Beatlemania. Met enorm veel passie, enthousiasme en oog voor detail spelen deze jonge honden de muziek van hun helden uit Liverpool.

Tijdens hun ‘The Best Of’ shows speelt The Beatles Sessions alle hits van The Beatles. Deze shows zijn een viering van het geweldige oeuvre van de ‘Fab Four’. Verwacht een hoog dans- en meezing-gehalte, want The Beatles zijn universeel: iedereen kent de muziek.

Op de setlist stevige hits als Twist And Shout, Help! en Come Together, maar ook kleiner en fijner werk als Blackbird en Michelle komt voorbij. Met meer dan 90 nummers in hun repertoire is er genoeg om uit te kiezen. Geen enkele ‘The Best Of’ is dan ook hetzelfde en daarom vervelen shows van The Beatles Sessions nooit.

Sinds december 2016 toert deze Beatles-tributeband langs poppodia, (muziek)cafés en theaters in binnen en buitenland. Het hoogtepunt? 10 shows tijdens de International Beatleweek in het hol van de leeuw: Liverpool!

The Beatles Sessions bestaat uit:
Matthijs Klein gitaar/zang
Klaas Zijlstra gitaar/zang
Menzo Rohn toetsen/zang
Willem Zijlstra bas/zang
Sjoerd de Vries drums/zang.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 14 augustus 2021 : 20:00 - 22:00
zo 15 augustus 2021 : 15:30 - 17:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Voorverkoop: www.lewinski.nl.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Podium Lewinski
Waterhoenstraat 2
8601 XT SNEEK
06 1204 5271
www.lewinski.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader