The Billy Joel Experience

19 mei, Ontmoetingscentrum Semstraatkerk in STADSKANAAL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wegens stormvoorspelling is het concert van 18 februari geannuleerd! Nieuwe datum: 19-05-2022 20:00 uur Alexander Broussard brengt met zijn solo-voorstelling The Billy Joel Experience alle bekende nummers van Billy Joel tot leven. In het televisieprogramma 'Battle of the Bands' is hij momenteel al...

Lees meer

Wegens stormvoorspelling is het concert van 18 februari geannuleerd! Nieuwe datum: 19-05-2022 20:00 uur

Alexander Broussard brengt met zijn solo-voorstelling The Billy Joel Experience alle bekende nummers van Billy Joel tot leven.

In het televisieprogramma 'Battle of the Bands' is hij momenteel al te zien op SBS6: Alexander Broussard. En op vrijdag 18 februari 2022 mogen wij hem bij ons verwelkomen met 'The Billy Joel Experience'! In deze boeiende solovoorstelling, leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel.

Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een 'must-see' voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Alexander Broussard
Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer.
Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), I Can See Your Voice (RTL4), Beau (RTL4), We Want More (SBS6), Crazy Piano's, De Corona's, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Billy Joel
De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie
meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger 'Piano Man' maar ook swingende rockers zoals 'My life', prachtige ballads zoals 'She's Always A Woman' of lekkere pop zoals 'Uptown Girl'. Stuk voor stuk klassiekers.

Reserveren via info@semsstraatkerk.nl
Entree € 15

Lees minder

Links

Data en tijden

do 19 mei 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Ontmoetingscentrum Semstraatkerk
Semsstraat 2
9501 GA STADSKANAAL
0599 620033
www.stichtingvriendensemsstraatkerk.nl
info@semsstraatkerk.nl