The Bootleg Eighties - Featuring Wild Boys

5 november, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Band; pop. Energieke en swingende trip down memory lane. Wild Boys wordt beschouwd als de beste eighties live-act van Groot-Brittannië en staat garant voor een energieke en swingende trip down memory lane. Dus kom genieten van muziek van Duran Duran, Spandau Ballet, Wham!, Elton John, Pet Shop Boy...

Lees meer

Band; pop.

Energieke en swingende trip down memory lane.

Wild Boys wordt beschouwd als de beste eighties live-act van Groot-Brittannië en staat garant voor een energieke en swingende trip down memory lane. Dus kom genieten van muziek van Duran Duran, Spandau Ballet, Wham!, Elton John, Pet Shop Boys, Talk Talk, Depeche Mode, Rick Astley, a-ha en vele anderen.

Het vijftal legt de lat enorm hoog en trekt voor elke gig de registers helemaal open, tegen een achtergrond van geweldige visuals. En de charismatische frontman zingt het repertoire van al die geweldige artiesten alsof hij nooit anders gedaan heeft. Geen decennium in de popmuziek met zo’n herkenbare sound als de jaren tachtig, dus dat wordt een avond lang genieten van nummers uit de tijd van Opel Kadett, beenwarmers en Rubik’s Cube.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 5 november 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 27.00

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl

€ 27,00