geannuleerd

The Byson Family

12 augustus, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Laat je meeslepen met de Amerikaanse westkustmuziek van The Byson Family, die je doet denken aan een echte Amerikaanse roadtrip en je het gevoel van ontsnapping geeft in de Schotse Hooglanden! The Byson Family uit Schotland bestaat uit frontman Phil Campbell (zanger van The Temperance Movement), M...

Lees meer

Laat je meeslepen met de Amerikaanse westkustmuziek van The Byson Family, die je doet denken aan een echte Amerikaanse roadtrip en je het gevoel van ontsnapping geeft in de Schotse Hooglanden!

The Byson Family uit Schotland bestaat uit frontman Phil Campbell (zanger van The Temperance Movement), Michael McDaid (bassist van Paulo Nutini), Christian Fleetwood en Chris Russell van The River 68’s en Allan James (Jon Fratelli).

In 2020 was de tijd rijp voor de vijf vrienden om, na vaak samen te hebben gespeeld en geschreven voor eigen projecten, met elkaar een debuut-LP op te nemen. Kick The Traces werd in januari dit jaar uitgebracht.

De band is ontstaan uit een gemeenschappelijke liefde voor Amerikaanse westkustmuziek. Invloeden van onder meer The Band, Neil Young, Bruce Springsteen en Teenage Fanclub zijn te herkennen in hun muziek. BBC Radio is alvast enthousiast en ook de vermelding in het Rolling Stone Magazine is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Hun uitverkochte shows in Schotland kregen lovende recensies.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 12 augustus 2021 : vanaf 20:00 ( geannuleerd )

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 17,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader