The Christmas Sisters - Winterlicht

11 december, De Brinkhof in NORG

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vierstemmig Kerstconcert Winterlicht met Josien van Beek, Liesbeth Korpershoek, Margot Kriek en Martijje Lubbers als The Christmas Sisters Vierstemmig Kerstconcert Winterlicht met Josien van Beek, Liesbeth Korpershoek, Margot Kriek en Martijje Lubbers als The Christmas Sisters. Zij luiden de mooist...

Lees meer

Vierstemmig Kerstconcert Winterlicht met Josien van Beek, Liesbeth Korpershoek, Margot Kriek en Martijje Lubbers als The Christmas Sisters

Vierstemmig Kerstconcert Winterlicht met Josien van Beek, Liesbeth Korpershoek, Margot Kriek en Martijje Lubbers als The Christmas Sisters. Zij luiden de mooiste tijd van het jaar op sfeervolle en feestelijke wijze in.

Met hun zoetgevooisde stemmen en swingende vingerknips vertellen ze wat deze tijd van het jaar zo speciaal maakt. Hun sprankelende vierklanken nemen je mee naar besneeuwde bergtoppen en donkere nachten.

Van lichtjes in de boom naar verlichting in je hart. Luister mee naar de mooiste liedjes van alle tijden in het verfijnde vocale jasje van deze zingende sisters.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 11 december 2022 : 14:30 - 16:15

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
Kinderen : € 10.00 (t/m 18 jaar)
CJP : € 10.00
€ 15,00