The Dire Straits Experience (UK)

2 november in De Bonte Wever in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

“40 years of Dire Straits – anniversary tour 1977-2017”

Met de originele leden Chris White & Chris Whitten!

Op donderdag 2 november 2017 komt het uit Engeland afkomstige “The Dire Straits Experience”, met voormalige leden saxofonist Chris White én drummer Chris Whitten in de gelederen voor een aantal bijzondere concerten naar Nederland, waaronder De Bonte Wever in Assen.

De zanger/gitarist Terence Reis is naast Chris White en Chris Whitten dé blikvanger van de show én boven alles, volgens velen, de beste vervanger van Mark Knopfler die je maar mag wensen, bezoekers en pers zijn dit unaniem eens  De meeste concerten van DSE zijn dan ook uitverkocht, dus komt dat zien! en laat je verrassen! 2017 is een bijzonder jaar, want The Dire Straits Experience viert het 40 jarig jubileum van deze supergroep rond Mark Knopfler. 

Authentiek

Tribute bands worden soms gezien als een slap aftreksel van vroegere muzikale helden. Dat geldt beslist niet voor The Dire Straits Experience, want de band, gevormd door Chris White, Terence Reis, Richard Cottle, Paddy Milner, Tim Walters, Michael Féat en Chris Whitten weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog.

De leden van The Dire Straits Experience werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. Het begrip 'tribute band' doet eigenlijk geen recht aan de missie van het gezelschap: het mooiste uit het Dire Straits songbook doorgeven aan de volgende generatie.


Praktisch

Kaarten kosten euro 29,50 excl. servicekosten. Het is een sta concert. Er zijn wel beperkt stoelen links- en rechts aan de zijkanten van de zaal beschikbaar dit is vrije zit.
Deuren: 19:30 uur
Support act: 20:00 uur
Dire Straits: 21:15 uur (c.a. 2 uur concert)

€ 31,50

The Dire Straits Experience (UK)

2 november 2017, De Bonte Wever Assen

Data en tijden

do 2 november 2017 : 19:30

Prijzen

Volwassenen : € 31.50
Kinderen : € 31.50
65 plus : € 31.50
CJP : € 31.50

Toelichting: Incl. servicekosten.

Waar is het?

De Bonte Wever
Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN
0592 356000
www.debontewever.nl

€ 31,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen