The Dubbeez

17 maart in Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Reggae. Plus support.

De jonge Amsterdams/Almeerse reggaeformatie The Dubbeez bewijst dat goede reggae tijdloos is. Dit septet weet klassieke rootsreggae en dubreggae een overtuigende reboot naar het jaar 2017 te geven. Met het strakke ritme-tandem Earl op drums en zijn zus Olivia op bas legt The Dubbeez een solide fundament onder hun eigen, sprankelende composities.

Reggaesongs met een vintage feel, die het beste van de klassieke reggae vertalen naar het hier en nu, en daarbij triomfantelijk aantonen dat reggae een universele aantrekkingskracht kan hebben.

De vocals van Quincy en Joanne houden het dansend publiek bij de les, terwijl de strakke synthesizerlines van Bobby, en de stratosferische improvisaties van gitarist Mills op zijn Fender het geheel onder aangename spanning zetten. De groep koestert grote voorbeelden zoals Lee 'Scratch' Perry, King Tubby, Black Uhuru en Damian Marley.

The Dubbeez is ter verdieping van hun muziek al naar Jamaica geweest, waar deze youngsters grote indruk maakten op de lokale scene. Toen The Dubbeez vorig jaar in Amsterdam mocht openen voor Alpha Blondy kreeg het jonge zevental met gemak de grote zaal van Paradiso aan het dansen.

Met hun aanstekelijke energie, gloedvolle vocalen en goed doordachte songs mag The Dubbeez nu al gelden als een grote belofte, die ook buiten de wereld van reggaeliefhebbers de muziekliefhebbers heeft weten te overtuigen. Getuige de vele optredens op zowel world music, reggae en popfestivals alsmede de uitverkiezing voor Noorderslag 2017 en een daarmee samenhangende TV optredens.

In het voorjaar van 2017 hebben de The Dubbeez hun debuutplaat opgenomen in Kingston, Jamaica. In de Tuff Gong (Bob Marley!) en Anchor studio’s werd onder leiding van Stephen Stewart en Sam Clayton een prachtplaat geproduceerd.

Data en tijden

za 17 maart 2018 : 21:00

Toelichting: verplaatst vanaf 20 okt 2017

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.00 € 9.00
Kinderen : € 12.00
65 plus : € 12.00
CJP : € 12.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 12,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen