The Dublin Legends

8 oktober, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

The Dublin Legends houden de enorme muzikale erfenis van The Dubliners in ere. The Dublin Legends toveren elke zaal in een mum van tijd om tot een klappende, stampende en meezingende Irish pub. Maar wat wil je ook met onverwoestbare klassiekers als The Wild Rover, Dirty Old Town, Whiskey In The Ja...

Lees meer

The Dublin Legends houden de enorme muzikale erfenis van The Dubliners in ere.

The Dublin Legends toveren elke zaal in een mum van tijd om tot een klappende, stampende en meezingende Irish pub. Maar wat wil je ook met onverwoestbare klassiekers als The Wild Rover, Dirty Old Town, Whiskey In The Jar en The Irish Rover. Gezongen verhalen over stoere zeebonken, vurige romances en ongelukkige liefdes die het best verteld en gezongen kunnen worden onder het genot van een pint Guinness of een goed glas whiskey.

Deze Ierse folk zoals Ierse folk bedoeld is wordt gebracht door rasmuzikanten, die folkfans beter kennen als leden van de legendarische The Dubliners, Die naam verdween toen Dubliners-voorman John Sheahan er in 2012 mee stopte, maar de legende en de enorme muzikale erfenis leeft voort.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 33.00

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl