The food of love - werken van Henry Purcell

5 juni, NH Kerk in GARMERWOLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Samen met de jonge, veelbelovende sopraan Elisabeth Hetherington spelen en zingen Regina Albanez (theorbe en luit) en Maaike Boekholt (viola da gamba) het programma The Food of Love met werken van Henry Purcell. De muziek van Purcell heeft alles in huis wat onze hart en ziel aanspreekt. Deze meeste...

Lees meer

Samen met de jonge, veelbelovende sopraan Elisabeth Hetherington spelen en zingen Regina Albanez (theorbe en luit) en Maaike Boekholt (viola da gamba) het programma The Food of Love met werken van Henry Purcell.

De muziek van Purcell heeft alles in huis wat onze hart en ziel aanspreekt. Deze meester van de barok, heeft ondanks zijn korte leven (36 jaar) het hele spectrum van menselijke emoties en gevoelens in zijn muziek gebruikt. Emoties die ten allen tijde opnieuw naar boven komen: angst en eenzaamheid in “Music for a While”, hoop en verbondenheid in “If Music be the Food of Love”. Maar ook “the bright side of life” is aanwezig, toen en nu, in het humoristische “One Charming Night” en het Schotse lied “ ‘t Was within a furlong of Edinborough town”.

Het programma wordt aangevuld met Engelse instrumentale muziek van John Dowland en Tobias Hume, gespeeld op theorbe en viola da gamba en wordt door de drie musiciennes gepresenteerd door middel van poetische en humoristische verhaaltjes.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 5 juni 2022 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

NH Kerk
Dorpsweg 69
9798 PD GARMERWOLDE

€ 20,00