The Frisian Harmonizers

11 december, Terbantstertsjerke in TERBAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het in Leeuwarden gevestigde Barbershop- en Close Harmony mannenkoor, met 15 actieve en enthousiaste leden uit alle windstreken van onze provincie, geeft op zondagmiddag 11 december 2022 een spetterend concert in het prachtige kerkje van Terband. Ondanks dat corona haar best heeft gedaan om repeti...

Lees meer

Het in Leeuwarden gevestigde Barbershop- en Close Harmony mannenkoor, met 15 actieve en enthousiaste leden uit alle windstreken van onze provincie, geeft op zondagmiddag 11 december 2022 een spetterend concert in het prachtige kerkje van Terband.

Ondanks dat corona haar best heeft gedaan om repetities te verstoren, hebben we juist de afgelopen 2 jaar vooral door nijvere thuisstudie het repertoire kunnen aanvullen met een aantal nieuwe nummers. Te denken valt aan; een potpourri van liederen van de Beach Boys, Lonesome road van James Taylor, Bohemain Rhapsody van Queen of Because van de Beatles, verder hebben we natuurlijk een aantal klassieke barbershopnummers die u van ons kent zoals; My Wild Irish Rose, Georgia on my mind, Old covered Bridge, Down our Way enz.

Het belooft een fantastische middag te worden waarin het koor een afwisselend repertoire presenteert variërend van klassieke barbershop tot meer moderne 4-stemmige close harmony met een knipoog naar pop. Dennis Dronkers verzorgt de professionele leiding. De meeste nummers zijn 4 stemmig a capella maar bij sommige nummers heeft de ondersteuning met een instrument zeker toegevoegde waarde.

Verder wordt het programma van deze middag aangevuld met twee gastartiesten te weten: Wybrig Boerrigter met zang en Ytzen Peterson met gitaar. Wij verheugen ons erop om weer voor publiek te mogen optreden.

Lees minder

Data en tijden

zo 11 december 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Toelichting: incl. pauzedrankje.

Waar is het?

Terbantstertsjerke
Pastorielaan 12
8449 BE TERBAND
0513 529765
www.terbantstertsjerke.nl
info.terbantstertsjerke@gmail.com

€ 15,00