The Good Bad

12 december, Roodehaan eten & drinken in WESTEREMDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

“The Good Bad, afkomstig uit San Francisco, CA, maakt sinds 2010 deel uit van de exploderende newgrass/bluegrass-scene aan de westkust. De band brengt een rauwe en energieke kijk op het snaarbandgeluid. Vocale harmonie en veelzijdigheid zijn de kern van hun vak en ze hebben het aangescherpt om een...

Lees meer

“The Good Bad, afkomstig uit San Francisco, CA, maakt sinds 2010 deel uit van de exploderende newgrass/bluegrass-scene aan de westkust.

De band brengt een rauwe en energieke kijk op het snaarbandgeluid. Vocale harmonie en veelzijdigheid zijn de kern van hun vak en ze hebben het aangescherpt om een ??goed geluid te leveren dat het geluid naar voren duwt terwijl ze geworteld blijven in traditionele bluegrass. Ze hebben het podium gedeeld met scene-favorieten zoals The Brothers Comatose, Della Mae, The Lil' Smokies, Split Lip Rayfield en Front Country. De unieke karaktermix van de groep boeit op het podium en verbindt met publiek van alle leeftijden. Beïnvloed door traditionele Bluegrass, Folk en energieke New Grass, brengt The Good Bad zijn eigen versie van de dynamiek en het geluid van de stringband. Opzwepend en sterk ritme vermengd met stevige lead vocal en akoestische breaks zorgt voor een helder en krachtig geluid.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 12 december 2021 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Roodehaan eten & drinken
Kosterijweg 10A
9922 PK WESTEREMDEN
0595-785330
www.roodehaan.com
info@roodehaan.com

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader