The Gregorian Voices - Gregoriaans ontmoet Pop

3 maart 2023, Grote Kerk in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dit concert is verplaatst van februari 2022 en vindt plaats op 3 maart 2023. Gregoriaans ontmoet Pop – “Vanaf de Middeleeuwen tot het heden” Gregorian Voices Sinds het voorjaar 2011 is de groep The Gregorian Voices op tournee in Europa. Het koor, bestaande uit acht uitmunt...

Lees meer

Dit concert is verplaatst van februari 2022 en vindt plaats op 3 maart 2023.

Gregoriaans ontmoet Pop – “Vanaf de Middeleeuwen tot het heden”

Gregorian Voices

Sinds het voorjaar 2011 is de groep The Gregorian Voices op tournee in Europa. Het koor, bestaande uit acht uitmuntende solisten onder leiding van koorleider Georgi Pandurov, treedt in de voetsporen van het erfgoed van het mannenkoor Gloria Dei. Het koor streeft ernaar om de traditionele Orthodoxe kerkmuziek te doen herleven. Het ensemble heeft meerdere internationale prijzen ontvangen. Gekleed in traditionele monnikshabijten weet het koor een mystieke sfeer te creëren, waarbij het publiek door de wereld van de religieuze muziek van de Middeleeuwen reist - een klankwereld die tijd, religie en taal overstijgt.  

Authentiek en modern

Geniet ook van dit gevarieerde concert waarbij Gregoriaans koorgezang, Orthodoxe kerkmuziek en liederen en madrigalen uit de Renaissance- en Baroktijd gecombineerd wordt. Met krachtige solopartijen laat het koor met haar solisten horen hoe Gregoriaans tegenwoordig klinkt: authentiek maar tegelijkertijd ook van deze tijd.  

Het tweede deel van het concert bestaat uit klassieke popmuziek met nieuwe arrangementen in Gregoriaanse stijl, zoals onder andere "Knocking on heaven's door" van Bob Dylan, 'Hallelujah' van Leonard Cohen, "Thank you for the music" van ABBA, "Sound of Silence 'van Simon and Garfunkel, "Sailing" van Rod Stewart, "Bohemian Rapsody" van Queen en  "Ameno" van ERA.

Tickets niet ontvangen in de mail of kwijtgeraakt? 

Geen nood, hier kun je jouw tickets rechtstreeks downloaden. Het enige wat je nodig hebt is het EV-nummer dat in de betaalomschrijving op je bankafschrift staat. 

Lees minder
€ 22,50

The Gregorian Voices - Gregoriaans ontmoet Pop

3 maart 2023, Grote Kerk, Schoolstraat 5, EMMEN

Data en tijden

vr 3 maart 2023 : vanaf 20:00

Toelichting: verplaatst van februari 2021 en februari 2022

Prijzen

Volwassenen : € 22.50

Toelichting: excl. transactiekosten afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

Waar is het?

Grote Kerk
Schoolstraat 5
7811 XX EMMEN
www.grotekerkemmen.nl

€ 22,50

Klantenservice

Heb je vragen? Neem dan contact op via info@eventree.nl