The Hooten Hallers

2 december, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het lijkt haast alsof het Amerikaanse trio The Hooten Hallers non stop op tour zijn! Deden ze in maart nog een uitgebreide Europese tournee met The Dead South, in december zijn ze alweer terug voor de volgende ronde! Sinds 2007 reizen ze stad en land af en spelen ze hun Rauwe roots country RnR punk ...

Lees meer

Het lijkt haast alsof het Amerikaanse trio The Hooten Hallers non stop op tour zijn! Deden ze in maart nog een uitgebreide Europese tournee met The Dead South, in december zijn ze alweer terug voor de volgende ronde! Sinds 2007 reizen ze stad en land af en spelen ze hun Rauwe roots country RnR punk voor een ieder die het horen wil. Balancerend tussen DIY punk ethiek, Amerikaanse rootsmuziek en vuige blues wil je The Hooten Hallers niet missen als je houdt van bands als Left Lane Cruiser, Bob Wayne, Scott Biram, Goddamn Gallows, Otis Gibbs en de eerder genoemde Dead South.

Geheime wapen van de Hallers is de bassaxofoon van Kelie Everett die het trio met John Randall (gitaar/zang) en Andy Rhems (drums/zang) complementeert. Zoals genoemd zijn The Hooten Hallers een echte live band. Met het titelloze debuut en de live-plaat ‘Live in Missouri’ hebben ze wel twee uitstekend ontvangen albums op zak maar blijven ze een band die je écht live moet zien. Een optreden van The Hooten Hallers staat garant voor een feestje waarbij niemand de heupen stil kan houden!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 2 december 2022 : 20:00 - 23:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 13.00 € 11.00

Voorverkoop: https://iduna.nl/event/the-hooten-hallers/.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu