The Irish Songbook

15 april, De Molenberg in DELFZIJL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

The Celtic Tenors; Ierse muziek. The Celtic Tenors komen weer naar de Lage Landen met een bruisend nieuw concertprogramma. Met ‘The Irish Songbook’ keren ze terug naar hun roots en brengen ze een ode aan de beste Ierse muziek van alle tijden. Van nostalgische traditionele melodieën tot vrolijke f...

Lees meer

The Celtic Tenors; Ierse muziek.

The Celtic Tenors komen weer naar de Lage Landen met een bruisend nieuw concertprogramma.

Met ‘The Irish Songbook’ keren ze terug naar hun roots en brengen ze een ode aan de beste Ierse muziek van alle tijden. Van nostalgische traditionele melodieën tot vrolijke folk-klassiekers en modern songrepertoire van artiesten als Johnny Doohan en Van Morrison. De grote gave van het geboren Ierse drietal Matthew Gilsenan, James Nelson en Daryl Simpson is dat ze virtuoos zijn in elk genre; van folk tot klassiek en rock. Of het nu het traditionele ‘Oh Danny Boy’ is of het klassieke ‘Nessun Dorma’, elke song van The Celtic Tenors is een streling voor het oor.

De concerten van The Celtic Tenors zijn ware uitbarstingen van muzikale power, doorspekt met onvervalste Ierse humor. Een avond muzikaal entertainment waar de bezoekers nog lang aan zullen terugdenken. The Celtic tenors zijn een muzikaal wereldfenomeen!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 15 april 2022 : 20:15 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 24.00 € 24.00

Waar is het?

De Molenberg
Molenberg 11
9934 CG DELFZIJL
0596 614000
www.demolenberg.nl
info@demolenberg.nl