The Jimi Hendrix Re-Experience - 50th Anniversary Tour

19 november, Het Kielzog in HOOGEZAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een muzikaal eerbetoon aan een van de meest invloedrijke en iconische artiesten van de twintigste eeuw. Op 18 september 2020 was het precies 50 jaar geleden dat Jimi Hendrix zijn laatste adem uitblies. Tijd om hemen zijn weergaloze muziek te eren met een waardig tribute. Dat gebeurt door de Erwin v...

Lees meer

Een muzikaal eerbetoon aan een van de meest invloedrijke en iconische artiesten van de twintigste eeuw.

Op 18 september 2020 was het precies 50 jaar geleden dat Jimi Hendrix zijn laatste adem uitblies. Tijd om hemen zijn weergaloze muziek te eren met een waardig tribute. Dat gebeurt door de Erwin van Ligten Band; een onvervalste Nederlandse All Star Band met louter excellente musici. Mét special guest Eric Vloeimans.

De band draagt de naam van bandleider Erwin van Ligten; één van Nederlands beste gitaristen. Hij werkte o.a. met: The Alessi Brothers, Barry Hay, Frédérique Spigt, Jan Akkerman, Herman Brood, Mathilde Santing, Brigitte Kaandorp en vele anderen. De topband bestaat verder uit: Hammond-speler Willem Swikker (o.a. Jan Akkerman, Flavium), bassist Lené te Voortwis (o.a. Liesbeth List, Frank Boeijen) en drummer Mats Voshol (o.a. Mathilde Santing).

Gitarist en singer-songwriter Jimi Hendrix wordt algemeen gezien als één van de meest toonaangevende gitaristen en performers van de twintigste eeuw. The Jimi Hendrix Re-Experience is een directe verwijzing naar de naam van de band waarmee Hendrix optrad; The Jimi Hendrix Experience.

The Jimi Hendrix Re-Experience is zeker geen doorsnee tribute of look-a-like-show; van Ligten vertolkt de nummers van Hendrix zoals alleen hij dat kan; met zijn eigen sound en toch onmiskenbaar Hendrix. De show zit boordevol tijdlozeklassiekers: Purple Haze, Hey Joe, Little Wing, All Along The Watchtower; ze komen allemaal voorbij. De fantastische muziekwordt aangevuld met achtergrondverhalen en historische foto- en filmbeelden.

The Jimi Hendrix Re-Experience - 50th Anniversary Tour: sluit je ogen en ervaar de legende opnieuw!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 19 november 2021 : 20:15 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 24.50
CJP : € 19.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Het Kielzog
Gorecht-Oost 157
9603 AE HOOGEZAND
0598 373777
www.kielzog.nl
info@kielzog.nl

€ 24,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader