The Kik - The Kik herhaalt Eurovisie

11 november, Cultuurhuis De Klinker in WINSCHOTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

The Kik neemt je mee langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival-materiaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald, origineel en briljant uitgevoerd zoals alleen The Kik dat kan. In mei 2021 speelde The Kik tijdens de editie in Rotterdam op een volstrekt eigen wijze bekende Eurovisie Songf...

Lees meer

The Kik neemt je mee langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival-materiaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald, origineel en briljant uitgevoerd zoals alleen The Kik dat kan.

In mei 2021 speelde The Kik tijdens de editie in Rotterdam op een volstrekt eigen wijze bekende Eurovisie Songfestival hits. Vervolgens slingerde de groep de vijf hertalingen op een EP. Dat smaakte naar meer. Al jaren steekt Dave von Raven zijn fascinatie en liefde voor het bekendste muziekfestival van (in ieder geval) Europa niet onder stoelen of banken. En dan met name die voor de kwalitatief hoogstaande popsongs van bijvoorbeeld ABBA, France Gall en The Common Linnets. Maar ook aan Dana International en Bucks Fizz. Het resultaat van dit alles? Een muzikale theatervoorstelling doorspekt met (on)gein.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 11 november 2022 : 20:15 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Waar is het?

Cultuurhuis De Klinker
Mr. D.U. Stikkerlaan 251
9675 DG WINSCHOTEN
0597 700270
www.indeklinker.nl
info@indeklinker.nl