The Kik herhaalt Eurovisie

12 november, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

The Kik belooft een muzikale theatershow vol (on)gein! Welkom op een muzikale reis langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival-materiaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald. Natuurlijk zoals alleen The Kik dat kan: origineel en briljant. Rondom het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, ...

Lees meer

The Kik belooft een muzikale theatershow vol (on)gein!
Welkom op een muzikale reis langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival-materiaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald. Natuurlijk zoals alleen The Kik dat kan: origineel en briljant.

Rondom het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, speelde The Kik op volstrekt eigen wijze bekende hits. Ze deden dat op uitnodiging van Beau van Erven Dorens. The Kik slingerde de Eurovisie hits op de spreekwoordelijke band en bracht vijf hertalingen als EP uit. En dat smaakte naar meer!

Dave von Raven steekt zijn fascinatie en liefde voor het bekendste muziekfestival van Europa niet onder stoelen of banken. En dan met name voor die kwalitatief hoogstaande popsongs, zoals die van ABBA, France Gall en The Common Linnets. Maar denk ook aan Dana International en Bucks Fizz. The Kik belooft een muzikale theatershow vol (on)gein!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 12 november 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl