The Lasses

25 mei, Bibliotheek in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op woensdag 25 mei brengen The Lasses een muziekprogramma voor liefhebbers van reisverhalen, detectives en historische romans in de bibliotheek aan Het Kuperusplein 48 in Heerenveen. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Sophie Janna en Margot Merah hebben de wereld over getoerd met...

Lees meer

Op woensdag 25 mei brengen The Lasses een muziekprogramma voor liefhebbers van reisverhalen, detectives en historische romans in de bibliotheek aan Het Kuperusplein 48 in Heerenveen. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur.

Sophie Janna en Margot Merah hebben de wereld over getoerd met folkballades uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse folktradities en intieme eigen liedjes. Hun sterke harmonieën, ongedwongen stemgeluid en interessante repertoire maken ze een veelgevraagd duo in de internationale folkscene. Centraal staat altijd de samenzang, waarbij de stemmen elkaar aanvullen en versterken. Speciaal voor de bibliotheek brengen verzorgen ze een optreden, waarbij ze combinaties maken tussen hun muziek en hun favoriete boeken.

The Lasses werken aan hun vijfde album waarvoor ze diep in het Schotse folkrepertoire zijn gedoken. Hun vorige album Undone (2019), met zowel eigen nummers als traditionele folk, mochten ze presenteren bij Vrije Geluiden op NPO1. Het Vlaamse daMusic noemde Undone "folkalbum van het jaar". Meer over The Lasses is te vinden op www.thelasses.nl.

De toegang voor deze avond is gratis. Wel kunnen de bezoekers een gift achterlaten die wordt geschonken aan de voedselbank in Heerenveen. Aanmelden kan op bmf.nl of bij de servicebalie in de bibliotheek.

Lees minder

Data en tijden

wo 25 mei 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Bibliotheek
Burgemeester Kuperusplein 48
8442 CL HEERENVEEN
0513 626675
www.bibliotheekheerenveen.nl