The Legend of Springsteen

12 februari 2023, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een heerlijke show ter ere van de muzikale erfenis van The Boss, uitgevoerd door muzikanten die in het verleden het podium deelden met artiesten zoals Journey, Joe Cocker, Paul Young, Ringo Starr, The Commitments, Go West, Bonnie Tyler, John Legend en vele anderen. Verwacht geen pruiken, hoeden of ...

Lees meer

Een heerlijke show ter ere van de muzikale erfenis van The Boss, uitgevoerd door muzikanten die in het verleden het podium deelden met artiesten zoals Journey, Joe Cocker, Paul Young, Ringo Starr, The Commitments, Go West, Bonnie Tyler, John Legend en vele anderen.

Verwacht geen pruiken, hoeden of look-a-like onzin. Er wordt met dit concert niet geprobeerd om The Boss of de legendarische E-Street Band te imiteren. Dit is de ‘real deal’: de muziek van Bruce Springsteen wordt gebracht door enkele van de beste een meest ervaren rockartiesten van de wereld. Muzikanten die met vuur, passie en eerbied een nauwkeurig eerbetoon neerzetten. Van stadionrockklassiekers “Born in the USA”, “Glory Days” en “Born to Run” tot een reis door Springsteens enorme verzameling recordbrekende hits. Deze show beschrijft de geschiedenis van een legende.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 12 februari 2023 : 15:00 - 18:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 22.00 € 19.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 22,00