The Music of Cream

1 april 2023, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

The Music of Cream komt naar Iduna! Ter ere van “Disraeli Gears” uit 1967, zal het album geheel worden uitgevoerd. “DISRAELI GEARS” EN CLAPTON CLASSICS The Music of Cream komt naar Europa! Ter ere van de historische opname van “Disraeli Gears” uit 1967 van de originele band, zal het album in zijn g...

Lees meer

The Music of Cream komt naar Iduna! Ter ere van “Disraeli Gears” uit 1967, zal het album geheel worden uitgevoerd.

“DISRAELI GEARS” EN CLAPTON CLASSICS
The Music of Cream komt naar Europa! Ter ere van de historische opname van “Disraeli Gears” uit 1967 van de originele band, zal het album in zijn geheel worden uitgevoerd. Gevolgd door classics van Eric Clapton zoals ‘Cocaine’, ‘Layla’, ‘Crossroads’ en ‘Wonderful’ Tonight’ en andere Cream-hits en rariteiten.

Meer dan vijftig jaar na het legendarische debuut album van Cream, kwamen familieleden van de band bij elkaar om hulde te brengen aan de geweldige psychedelische muziek die heerste over de late jaren zestig. Dit unieke project begon als een viering van het vijftigjarige jubileum van Cream met een tour door Australië en Nieuw Zeeland en werd zo’n succes dat ze vervolgens ook door Amerika en de UK hebben getoerd. Nu komen ze met hun populaire show voor het eerst naar Nederland, waarin klassieke momenten uit de rockgeschiedenis weer tot leven worden gebracht!

The Music Of Cream bestaat uit familieleden Kofi Baker (zoon van Ginger Baker) op drums en Will Johns (neef van Eric Clapton en zoon van Zeppelin/Stones engineer Andy) op gitaar en zang. Naast de legendarische muziek bevat de show verhalen, foto’s en geïntegreerde video’s, waarvan er vele nog niet eerder zijn gezien, zodat zelfs de meest diehard fans gegarandeerd een onvergetelijke avond hebben.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 april 2023 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 23.00 € 20.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 23,00