The Stingers

9 oktober, Grand Café Zuidlaren in ZUIDLAREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

The Stingers is zo’n typische bluesband die je op iedere straathoek kunt neerzetten en in no-time hebben ze het publiek aan het swingen. Gedegen muzikaal vakmanschap door 4 door de wol geverfde muzikanten met een passie voor de swingende blues. Het repertoire bestaat uit een mix van jumpblues tot ...

Lees meer

The Stingers is zo’n typische bluesband die je op iedere straathoek kunt neerzetten en in no-time hebben ze het publiek aan het swingen.

Gedegen muzikaal vakmanschap door 4 door de wol geverfde muzikanten met een passie voor de swingende blues. Het repertoire bestaat uit een mix van jumpblues tot Texas – en Chicago blues en alles wat daar tussen zit. Mondharmonica (Joris Witvliet) en het gitaarspel van Edzo de Jonge voert de boventoon. Afgemaakt met een pittig ritmesausje van de heren Jelle de Groot (bas) en Ron Spaan (drums).

Als u goed luistert naar de blues van The Stingers, kun je horen waar de basis ligt van de Rock and Roll. Geïnspireerd door de groten uit de bluesgeschiedenis als, William Clarke, Kim Wilson, Jimmie Vaughan, Hollywood Fats, Red Devils, Fabulous Thunderbirds, Little Walter, etc. etc. worden de nummers met beleving, passie, energie en enthousiasme voor de blues op het podium vertolkt.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 9 oktober 2022 : 16:00 - 18:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 5.00 € 5.00

Voorverkoop: Grand Café Zuidlaren De Millystraat8 9471 AH Zuidlaren.

Waar is het?

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH ZUIDLAREN

€ 5,00