The story of... Barbra Streisand

20 juni, Kerk van Tolbert in TOLBERT

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater door Alexander Broussard ft. Janneke Meessen. “THE STORY OF…” Een serie theater-masterclasses over legendarische pop iconen! In deze unieke serie voorstellingen, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms wo...

Lees meer

Muziektheater door Alexander Broussard ft. Janneke Meessen.

“THE STORY OF…” Een serie theater-masterclasses over legendarische pop iconen!

In deze unieke serie voorstellingen, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van ‘s werelds grootste muzieklegendes.

Wat maakte Elvis Presley tot de koning van de Rock ‘n’ Roll? Wat is het geheim achter de fabuleuze zangtechniek van Barbra Streisand? Wat maakte de muziek van Bowie zo onweerstaanbaar?

Voor elke aflevering van deze serie “masterclasses” neemt Alexander een vocaal specialist mee, die zich gespecialiseerd heeft in het lijdend voorwerp. Elk thema wordt zo dus ook een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau.

De zanger of zangeres wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist.

Barbra Streisand – Alexander Broussard ft. Janneke Meessen
Na jaren als allround zangeres mee op tour te zijn geweest met bands als de Coronas, verheugt Janneke zich er nu op om samen met collega Alexander Broussard het bijzondere verhaal van Barbra Streisand aan jullie te mogen vertolken. Janneke is met vele genres en artiesten opgegroeid uit de soul-, pop- en rockwereld. Streisand stond niet in dat rijtje.

Toen Janneke eenmaal geïntroduceerd werd aan het repertoire van Streisand, werd er snel één ding duidelijk: om déze muziek te kunnen zingen zal een flink tandje moeten worden bijgezet! Janneke nam deze uitdaging maar al te graag aan. Inmiddels is Streisand niet meer uit haar repertoire weg te denken, en heeft zij nu ook haar eigen Tribute to Barbra Streisand.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 20 juni 2021 : 14:30 - 16:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 22.50 € 22.50

Voorverkoop: https://eventree.nl/evenement/the-story-ofbarbra-streisand-alexander-broussard-ft-janneke-meessen/.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Kerk van Tolbert
Hoofdstraat 48
9356 BV TOLBERT
0594 515554
https://www.kerktolbert.nl/
agendapckerktolbert@gmail.com

€ 22,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader