The story of... David Bowie

26 juni, De Hoofdmeesterstuin in EMMER-COMPASCUUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater door Alexander Broussard ft. Rias Baarda. Als er één popartiest is wiens verhaal zich voor een theatervoorstelling leent, dan is het David Bowie wel. De personages, de fantastische muziek, de legende… Hij wordt beschouwd als een van de invloedrijkste rockmuzikanten vanaf de jaren zest...

Lees meer

Muziektheater door Alexander Broussard ft. Rias Baarda.

Als er één popartiest is wiens verhaal zich voor een theatervoorstelling leent, dan is het David Bowie wel. De personages, de fantastische muziek, de legende… Hij wordt beschouwd als een van de invloedrijkste rockmuzikanten vanaf de jaren zestig tot heden.

In deze unieke voorstelling neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, het soms woelige leven, de indrukwekkende carrière en het imposante oeuvre van één van ’s werelds grootste muzieklegendes: David Bowie.

Voor deze “masterclass” neemt Alexander vocaal specialist Rias Baarda mee, die zich gespecialiseerd heeft in het leidend voorwerp. Het wordt dus een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau.

Rias wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist: Robbert Tuinhof.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 juni 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 22.50

Waar is het?

De Hoofdmeesterstuin
Kanaal A Noordzijde 16
7881 KG EMMER-COMPASCUUM
www.dehoofdmeesterstuin.nl
info@dehoofdmeesterstuin.nl

€ 22,50