The story of... Elvis Presley

12 februari 2022, Kerk van Tolbert in TOLBERT

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater door Alexander Broussard ft. Johnny E. “THE STORY OF…” Een serie theater-masterclasses over legendarische pop iconen! In deze unieke serie voorstellingen, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige lev...

Lees meer

Muziektheater door Alexander Broussard ft. Johnny E.

“THE STORY OF…” Een serie theater-masterclasses over legendarische pop iconen!

In deze unieke serie voorstellingen, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van ‘s werelds grootste muzieklegendes.

Wat maakte Elvis Presley tot de koning van de Rock ‘n’ Roll? Wat is het geheim achter de fabuleuze zangtechniek van Barbra Streisand? Wat maakte de muziek van Bowie zo onweerstaanbaar?

Voor elke aflevering van deze serie “masterclasses” neemt Alexander een vocaal specialist mee, die zich gespecialiseerd heeft in het lijdend voorwerp. Elk thema wordt zo dus ook een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau.

De zanger of zangeres wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist.

Elvis Presley - Alexander Broussard ft. Johnny E.
Johnny E. is niet alleen bekend om zijn werk met grote coverbands zoals De Corona’s of The Clarks, hij was ook de spil in een echte Elvis Presley Tribute Show, met alles erop en eraan. Johnny kroop in de huid van alle imago’s die Elvis tot zo’n icoon gemaakt hebben én beheerst het repertoire van The King als geen ander. In de intieme voorstelling “The Story Of… Elvis Presley” zal Johnny E. de verhalen en anekdotes van Alexander illustreren met de mooiste muziek van Presley. Zowel de grote hits, als misschien het iets onbekendere werk. Al is van dat laatste bij de koning van de Rock and Roll natuurlijk niet veel…

Lees minder

Links

Data en tijden

za 12 februari 2022 : 19:30 - 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 22.50 € 22.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Kerk van Tolbert
Hoofdstraat 48
9356 BV TOLBERT
0594 515554
https://www.kerktolbert.nl/
agendapckerktolbert@gmail.com

€ 22,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader