The Tibbs

21 augustus, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

The Tibbs brengt een eigenzinnige vorm van garagesoul die terug te voeren is op Amerikaanse Southern soul uit de jaren 60 en vroege jaren 70. Geïnspireerd door de klassieke soullabels als Stax en Motown zet The Tibbs een strak fundament neer, waarop wordt voortgebouwd met een eersteklas productie, ...

Lees meer

The Tibbs brengt een eigenzinnige vorm van garagesoul die terug te voeren is op Amerikaanse Southern soul uit de jaren 60 en vroege jaren 70.

Geïnspireerd door de klassieke soullabels als Stax en Motown zet The Tibbs een strak fundament neer, waarop wordt voortgebouwd met een eersteklas productie, eigengereide arrangementen en een uitzonderlijk vocaliste.

Het geluid van The Tibbs is soulvol en rauw, met hier en daar een hint naar rock ‘n roll. De nieuwe zangeres Roxanne is hoorbaar volledig op haar gemak en voegt met haar warme stemgeluid een prettige broeierigheid toe. Alles bij elkaar staan The Tibbs voor een unieke vorm van ‘garagesoul’.

Afgelopen najaar hebben zij het nieuwe album ‘Another Shot Fired’, uitgebracht. Voor dit album werd samengewerkt met producer Paul Willemsen (Lefties Soul Connection, Michelle David & The Gospel Sessions) en het werd gemasterd in Nashville door soulveteraan Bob Olhsson, die furore maakte met zijn mastering voor onder meer Motown.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 augustus 2021 : vanaf 19:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.00 € 12.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 12,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader