The Trongone Band

20 februari 2022, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Opgegroeid met het Rock & Roll geluid van de jaren 70, creëert The Trongone Band (VS) een moderne versie van een tijdloos geluid. De old-school invloeden van zuidelijke rockers, bluesmannen en gitaarhelden, wiens albums de platencollectie van hun ouders vulden, worden verpakt in hedendaagse songs. ...

Lees meer

Opgegroeid met het Rock & Roll geluid van de jaren 70, creëert The Trongone Band (VS) een moderne versie van een tijdloos geluid. De old-school invloeden van zuidelijke rockers, bluesmannen en gitaarhelden, wiens albums de platencollectie van hun ouders vulden, worden verpakt in hedendaagse songs.

Gevormd door de broers Andrew en Johnny Trongone, is The Trongone Band uitgegroeid van een familieaangelegenheid (ze speelden wekelijks uitverkochte shows in hun hometown Richmond) tot een volwaardige tourmachine met de toevoeging van toetsenist Ben “Wolfe” White en bassist Todd Herrington. Dat de band sterke roots heeft in de 70s is duidelijk terug te horen in het recente werk waarin invloeden van bands als Skynyrd, Zeppelin en de Allmann Brothers duidelijk zijn terug te horen. Niet geheel deelden ze dan ook al het podium met bands als Blackberry Smoke, The Marcus King Band en Iduna alumni American Aquarium.

The Trongone Band is typisch zo’n band die je live moet zien en die je dan weet te overtuigen met echt goede muziek die het verdient om ontdekt te worden!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 20 februari 2022 : 15:00 - 18:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 13.00 € 11.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 13,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader