The Ukrainian National Ballet Of Odessa - Swanlake

22 maart 2023, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een onweerstaanbare combinatie van drama en tragedie afgezet tegen de strijd tussen goed en kwaad. The Ukrainian National Ballet of Odessa brengt een inspirerende versie van ‘Swan Lake’. Het Zwanemeer is een van de beroemdste en meest geliefde werken, gebaseerd op de magische en mystieke uitvoering ...

Lees meer

Een onweerstaanbare combinatie van drama en tragedie afgezet tegen de strijd tussen goed en kwaad. The Ukrainian National Ballet of Odessa brengt een inspirerende versie van ‘Swan Lake’. Het Zwanemeer is een van de beroemdste en meest geliefde werken, gebaseerd op de magische en mystieke uitvoering van Tsjaikovski. Over de romantische liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette, koningin van de zwanen.

De werkelijk prachtige kostuums, decors en decoraties nemen u mee naar de danszaal van het paleis tot aan de waterkant van het meer. Olga Kifyak is de 1st solist van The Ukrainian National Ballet of Odessa. Zij heeft internationaal meerdere publiekelijke en professionele awards gewonnen en wordt geroemd om haar ongelooflijk voetenwerk en gracieuze bewegingen. The Ukrainian National Ballet of Odessa toert sinds 2006 internationaal met diverse succesvolle producties. Het ballet staat onder artistiek leiding van Aleksandra Fedorina, die meermaals is onderscheiden voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van het nationaal ballet van Oekraïne.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 22 maart 2023 : 20:15 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.50
Kinderen : € 19.50 (0 t/m 11 jaar )

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 29,50