The Vices - 'Spit It Out!' tour

8 april 2023, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met kinderlijk speelplezier en bloedserieuze ambities speelt het Groningse The Vices hun contrasterende mix van britpop en surfrock net zo makkelijk strak en explosief als speels en dansbaar. Grote zalen, kleine zalen, beuken of dansen, het maakt niet uit, ze blazen je lachend van je sokken. De eer...

Lees meer

Met kinderlijk speelplezier en bloedserieuze ambities speelt het Groningse The Vices hun contrasterende mix van britpop en surfrock net zo makkelijk strak en explosief als speels en dansbaar. Grote zalen, kleine zalen, beuken of dansen, het maakt niet uit, ze blazen je lachend van je sokken.

De eerste eigen tour was dan ook meteen uitverkocht en niemand minder dan Nothing But Thieves nam de band mee als support act tijdens hun Europese tour.

Na een bomvolle festivalzomer maken The Vices zich klaar voor hun grootste clubtour tot nu toe: de ‘Spit It Out!’ tour. The Vices zijn open, eerlijk en niet bang om dingen op hun eigen manier te doen. Dit hoor je in de muziek en live voel je het aan alles. Het zit in het DNA van de band. Geen zin om aan ‘de standaard’ te voldoen? Spit It Out! Is er iets waar je mee zit? Spit It Out!

Zin om een avond compleet uit je dak te gaan? Kom dan naar de ‘Spit It Out!’ tour!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 april 2023 : 20:30 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 14.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 14,00