The Visual

14 december, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De alternatieve formatie The Visual bestaat uit Anna van Rij (zang/gitaar) en Timon Persoon (synths/elektronica). De twee ontmoetten elkaar aan het conservatorium van Amsterdam en buiten de lessen om schiepen ze op organische wijze een geheel eigen vocabulaire. Tijdens deze show worden zij op het po...

Lees meer

De alternatieve formatie The Visual bestaat uit Anna van Rij (zang/gitaar) en Timon Persoon (synths/elektronica). De twee ontmoetten elkaar aan het conservatorium van Amsterdam en buiten de lessen om schiepen ze op organische wijze een geheel eigen vocabulaire. Tijdens deze show worden zij op het podium bijgestaan door Django Trienes (guitar) en Christophe Claeys (drums).

Na het succesvolle album Moments Of Being (2019) groeit The Visual verder vanuit het dromerige, donkere geluid waarmee de band hoge ogen gooide. Op de opvolger ‘The Spirit Of Age’ (2021) klinkt de band grilliger en dynamischer, met sporadische uitspattingen die niet zouden misstaan op een plaat van Nick Cave of Wolf Alice. De sound laat evengoed meer warmte, sensualiteit en lichtheid binnen, wat je terughoort in al hun nieuwe singles van de afgelopen twee jaren. De band experimenteert meer dan ooit met het verbreden van klanken en texturen boven het zoeken van perfectie, waardoor de nummers vanzelf een lichtvoetiger karakter aannemen.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 14 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 10,00