Theater Rotterdam/Alida Dors - Primisi

7 december, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dans door Theater Rotterdam van choreograaf Alida Dors. Zoektocht naar liefdevol samenzijn met dans, spoken word, film en livemuziek. Ik ben door jou is de kerngedachte uit de Ubuntu-filosofie en de leidraad in het leven en theatrale werk van choreograaf Alida Dors: we leren onszelf pas kennen doo...

Lees meer

Dans door Theater Rotterdam van choreograaf Alida Dors.

Zoektocht naar liefdevol samenzijn met dans, spoken word, film en livemuziek.

Ik ben door jou is de kerngedachte uit de Ubuntu-filosofie en de leidraad in het leven en theatrale werk van choreograaf Alida Dors: we leren onszelf pas kennen door de relaties die we met anderen aangaan. Het levert steevast prachtige voorstellingen op vol dans, spoken word, film en livemuziek, eerst met haar eigen gezelschap BackBone en sinds 2020 als artistiek leider van Theater Rotterdam.

De volgende parel aan haar danssnoer is ‘Primisi’, Surinaams voor ‘toestemming’. Hierin staat de liefde centraal, die volgens Dors enkel bestaat als er balans is tussen ruimte geven en ruimte nemen. Dit spel van geven en nemen zien we terug in een choreografie vol ruimtelijke patronen en formaties in een gezamenlijke zoektocht van negen dansers naar een liefdevol samenzijn. Wat leidt ons in onze bewegingen? Is liefde een lampje, varend in de mist dat ons naar volgende ervaringen voert?

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 7 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 23.00
CJP : € 18.00

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl