Theater Sonnevanck & Silbersee, i.s.m. Universiteit Twente - Ravi de Robot

12 oktober, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ravi de Robot is een swingende, muzikale familievoorstelling met zingende robothuisdieren en dansende apparaten. Het huis van Sas en haar vader zit vol gadgets. Maar Sas mist iets: een vriend. Vrienden maken vindt ze niet makkelijk. Met haar vader kan ze er niet over praten. Die zit de hele dag ach...

Lees meer

Ravi de Robot is een swingende, muzikale familievoorstelling met zingende robothuisdieren en dansende apparaten.

Het huis van Sas en haar vader zit vol gadgets. Maar Sas mist iets: een vriend. Vrienden maken vindt ze niet makkelijk. Met haar vader kan ze er niet over praten. Die zit de hele dag achter zijn computers te beeldbellen. Alles verandert wanneer ze thuiskomt met Ravi: een robot met een eigen wil. Ravi de Robot is een swingende, muzikale familievoorstelling met zingende robothuisdieren en dansende apparaten.

Het huis van Sas en haar vader zit vol gadgets. De ochtendkrant leest zichzelf voor, de koelkast komt de drankjes brengen, de prullenbak ruimt de rommel op en zet zichzelf iedere woensdag buiten. Alles in huis beweegt vanzelf. Hartstikke handig. Maar Sas mist iets: een vriend. Vrienden maken vindt ze niet makkelijk. Met haar vader kan ze er niet over praten. Die zit de hele dag achter zijn computers te beeldbellen.

Alles verandert wanneer ze thuiskomt met Ravi. Niet zomaar iemand, want Ravi is een robot met een eigen wil. Hondsbrutaal, eigenwijs en vanaf nu haar beste vriend. Sas en Ravi zijn altijd samen, een onafscheidelijk duo. Haar vader wordt er gek van. Wat moet hij met dit nieuwe gezinslid? Want laten we eerlijk zijn… robots leven toch niet? Of wel soms?

Ravi de Robot is een swingende, muzikale familievoorstelling met zingende robothuisdieren en dansende apparaten. Marcel Osterop, Whitney Sawyer, Yung-Tuan Ku, Georgi Sztojanov en een echte robot nemen je mee in een avontuur waarin de wereld op zijn kop staat en je niet meer weet wie bestuurt.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 12 oktober 2022 : vanaf 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 12,50