Theater Terra - De kleine zeemeermin

29 januari 2023, Gashouder Podium in DEDEMSVAART

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kindertheater (3+). Mini-musical vol betoverende onderwateravonturen. Stap in de betoverende onderwaterwereld van DE KLEINE ZEEMEERMIN. Met briljant poppenspel in een magisch decor wordt het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen door Theater Terra tot leven gebracht. Beleef de avonturen m...

Lees meer

Kindertheater (3+).

Mini-musical vol betoverende onderwateravonturen.

Stap in de betoverende onderwaterwereld van DE KLEINE ZEEMEERMIN. Met briljant poppenspel in een magisch decor wordt het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen door Theater Terra tot leven gebracht.

Beleef de avonturen mee van de kleine zeemeermin, haar vader Neptunes, het neurotische zeepaardje, de kortademige egelvis, de akelige zeeheks en natuurlijk de knappe prins in deze fantastische mini-musical voor jong en oud vanaf 3 jaar!

De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin en ze vertelt over alles wat ze allemaal meemaakt onder en boven de zee. Komen jullie allemaal kijken en luisteren? Kom verkleed als je wilt en na afloop mag je op de foto.

DE KLEINE ZEEMEERMIN wordt gespeeld door Theater Terra, dat al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals speelt. Van Nederland tot Amerika, China, Canada, Japan en Australië. Ze wonnen al vele prijzen, waaronder de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards. In 2016 werd Theater Terra opgenomen in de NRC Cultuur Top 100, als een van de belangrijkste exporteurs van Nederlandse cultuur naar het buitenland.

Nationale Voorleesdagen voorstelling i.s.m. bibliotheek Dedemsvaart

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 29 januari 2023 : 15:00 - 15:50

Prijzen

Volwassenen : € 9.00
Kinderen : Gratis (t/m 1 jaar)
Kinderen : € 9.00 (2 t/m 12 jaar )

Toelichting: incl. consumptie voor aanvang.

Waar is het?

Gashouder Podium
Oude Zuidwolderstraat 13
7701 AZ DEDEMSVAART