Theater van de Grond - Lang Leve de Familie

2 december, Dorpshuis in PIETERBUREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Brits blijspel, met humor en satire, door topacteurs Eindelijk wordt dan toch dit prachtige toneelstuk van het gezelschap Theater van de Grond in Pieterburen opgevoerd. De voorstelling stond al eerder dit voorjaar op het programma maar kon toen helaas vanwege bijzondere omstandigheden niet gespeeld...

Lees meer

Brits blijspel, met humor en satire, door topacteurs

Eindelijk wordt dan toch dit prachtige toneelstuk van het gezelschap Theater van de Grond in Pieterburen opgevoerd. De voorstelling stond al eerder dit voorjaar op het programma maar kon toen helaas vanwege bijzondere omstandigheden niet gespeeld worden. Daarna vertrok een deel van de cast naar het openluchttheater in Diever, waar zij met groot succes Shakespeare's De Koopman van Venetie hebben gespeeld.

Het toneelstuk van vanavond is ook van Britse makelij maar dan van meer recente datum. Het is geschreven door de bekende blijspelauteur Alan Ayckbourn, van wie bijna al zijn komedies op het theaterdistrict van West End London ten tonele zijn gebracht. Hij verstaat de kunst om bijzondere situaties te verbinden aan humor, zo ook deze avond. Het verhaal gaat over een familie, die ter ere van moeders verjaardag samen dineert in hun favoriete restaurant. Zij genieten van een zeldzaam moment van geluk, niet wetende dat na deze avond alles anders zal zijn.
De spelersgroep is samengesteld uit Dick van Veen, Marion Juch, Bas de Bruijn, Saskia Broertjes, Siebren de van der Schueren, Inge Wijers en Frans Planken. Regisseur is Jack Niebord, zakelijk leider Emil Klok (jawel, die van Hollands Hoop Zummerbühne) en de vormgeving is in handen van Gerda Schepers.

Lang Leve De Familie, vrijdag 2 december, 20.15 uur, entree € 15,00
Dorpshuis, Hoofdstraat 105 te Pieterburen, zaal open vanaf 19.30 uur
Bestellen kaarten via Ticketshop Dorpshuis

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 2 december 2022 : 20:15 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Dorpshuis
Hoofdstraat 105 105
9968 AC PIETERBUREN